Referenties » Natuurhistorisch museum - Brussel


Afbeelding Natuurhistorisch museum - Brussel 1

Als nieuwe toegang voor minder validen en slechtzienden werd een loopbrug gerealiseerd in opdracht voor Monument en de Regie der Gebouwen.

Voor de vlakke stukken werd er een andere legrichting gehanteerd dan voor de gedeeltes in helling.

Er werd tevens een boordplank voorzien met geëintegreerde verlichting.

Ook de handgreep in Ipé werd op twee verschillende hoogtes voorzien.


Natuurhistorisch museum - Brussel » fotogalerij

Afbeelding voor Natuurhistorisch museum - Brussel Luc De Pauw | ICDP Afbeelding Natuurhistorisch museum - Brussel 2
Afbeelding voor Natuurhistorisch museum - Brussel Luc De Pauw | ICDP Afbeelding Natuurhistorisch museum - Brussel 3
Afbeelding voor Natuurhistorisch museum - Brussel Luc De Pauw | ICDP Afbeelding Natuurhistorisch museum - Brussel 4
Afbeelding voor Natuurhistorisch museum - Brussel Luc De Pauw | ICDP Afbeelding Natuurhistorisch museum - Brussel 5
Afbeelding voor Natuurhistorisch museum - Brussel Luc De Pauw | ICDP Afbeelding Natuurhistorisch museum - Brussel 6
Afbeelding voor Natuurhistorisch museum - Brussel Luc De Pauw | ICDP Afbeelding Natuurhistorisch museum - Brussel 7
Afbeelding voor Natuurhistorisch museum - Brussel Luc De Pauw | ICDP Afbeelding Natuurhistorisch museum - Brussel 8
Afbeelding voor Natuurhistorisch museum - Brussel Luc De Pauw | ICDP Afbeelding Natuurhistorisch museum - Brussel 9

Bekijk ook


  • referentie Het Lievehof - Gent

  • referentie Als privé ontvangstruimte in een oud herenhuis/boerderij koos men verrassend lamel op kant in eik.

  • referentie Fortis Hoofzetel Brussel

  • referentie Eureka - Evere

  • referentie Nicole Men Gent

Interesse om uw project uit te voeren zoals in deze referentie?
Neem vrijblijvend contact op!

Contacteer ons