Referenties » Brilcentrum Hasselt


Afbeelding Brilcentrum Hasselt 1

Brilcentrum Hasselt kreeg naast een nieuw logo en naam, ook een aangepaste aankleding van de winkel.

Er werd gekozen voor een fineervloer in eik.

De winkel werd toegankelijk gemaakt voor mindervaliden en voorzien van een speelhoek.


Brilcentrum Hasselt » fotogalerij

Afbeelding voor Brilcentrum Hasselt Luc De Pauw | ICDP Afbeelding Brilcentrum Hasselt 2
Afbeelding voor Brilcentrum Hasselt Luc De Pauw | ICDP Afbeelding Brilcentrum Hasselt 3
Afbeelding voor Brilcentrum Hasselt Luc De Pauw | ICDP Afbeelding Brilcentrum Hasselt 4
Afbeelding voor Brilcentrum Hasselt Luc De Pauw | ICDP Afbeelding Brilcentrum Hasselt 5
Afbeelding voor Brilcentrum Hasselt Luc De Pauw | ICDP Afbeelding Brilcentrum Hasselt 6
Afbeelding voor Brilcentrum Hasselt Luc De Pauw | ICDP Afbeelding Brilcentrum Hasselt 7
Afbeelding voor Brilcentrum Hasselt Luc De Pauw | ICDP Afbeelding Brilcentrum Hasselt 8
Afbeelding voor Brilcentrum Hasselt Luc De Pauw | ICDP Afbeelding Brilcentrum Hasselt 9

Bekijk ook


  • referentie Coolcat Frankrijk

  • referentie Matusak Leuven

  • referentie Brandweerkazerne Knokke

  • referentie Als privé ontvangstruimte in een oud herenhuis/boerderij koos men verrassend lamel op kant in eik.

  • referentie Residentie Belle Vue - Sint Niklaas

Interesse om uw project uit te voeren zoals in deze referentie?
Neem vrijblijvend contact op!

Contacteer ons